Mecanitzats J. Carreras, S.L.

COMPROMÍS. Estem disposats sempre a acceptar nous reptes per trobar solucions fabricant, amb alt grau de compromís, un producte final que compleixi totes les expectatives del client.

EMPRESA

Des del 1985 donant el nostre millor servei
El nostre objectiu és donar la màxima qualitat i el millor servei

MECANITZATS J. CARRERAS, S.L. neix a l'any 1985 a mans de Jaume Carreras i Puigdelliure amb la finalitat de mecanitzats i muntatge de diferentes parts de maquinaria. Avui dia l'empresa té 10 treballadors i ha evolucionat amb un ampli parc de maquinaria, gran capacitat producitva i de precisió, adaptació a les noves tecnologies i a l'introducció de sectors molt diversos. La seva finalitat és la mecanització de peces unitaries fins a series mitjanes amb tot tipus de material. A l'actualitat l'empresa ocupa una nau amb una superficie de 1000 m2 al polígon industrial Cantallops de Lliçà de Vall a 25 minuts de Barcelona. El nostre objectiu és donar la màxima qualitat i el millor servei a un preu competitiu, sempre buscant la màxima relació proveïdor-client .

CONFIANÇA. Fa 30 anys que existim gràcies a la confiança dels nostres clients. Cada dia ens demanen més, més solucions i més servei. Ens consulten, ens pregunten i nosaltres els oferim solucions adaptades a cada cas. Estem tant compromesos amb ells que no acceptem encàrrecs que sabem no son bons per ells o per nosaltres.

CONTACTE

Contacti amb nosaltres
Translate »